Kvinnliga Läkares Förening replikerar om surrogatmödraskap

Posted by on mar 21, 2016 in Okategoriserade | 0 comments

Om varför surrogatmödraskap främst handlar om de vuxnas behov, och om varför altruistiskt surrogatmödraskap inte bör tillåtas. 

 

Kvinnliga Läkares Föreningen replikerar på Andreas Bengtsson artikel där han kräver KLF på svar kring deras arbete mot surrogatmödraskap. KLF svarar tydligt och pedagogiskt, och artikeln är perfekt för dig som vill lära dig mer om de främsta grundläggande argumenten mot en legalisering av surrogatmödraksap. Barnlängtan, hur förkrossande den än må vara, får aldrig vara en ursäkt att tumma på mänskliga rättigheter och exploatera kvinnor.

Läs artikeln i sin helhet här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *