Avantgarde ansluter till kampanjen

Posted by on aug 20, 2015 in Debatt, Frontat, Stöd | 0 comments

Avantgarde Unga S-kvinnor Skåne ansluter sig till kampanjen Feministiskt nej till surrogatmödraskap. Tillsammans med de andra organisationerna i nätverket vill de motverka att kvinnors kroppar utnyttjas genom surrogatmödraskap.

– Surrogatmödraskap innebär ett utnyttjande av kvinnors kroppar, en reducering av kroppen till en produkt. Kvinnors kroppsliga integritet måste respekteras. Därför skriver vi i Avantgarde Unga S-kvinnor Skåne under Feministiskt nej till surrogatmödraskap, säger Sara Mellander, ordförande för Avantgarde.

Avantgarde Unga S-kvinnor är en socialdemokratisk förening verksam i Malmö. Läs mer om dem på deras hemsida och facebooksida.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *